Jan Taminiau X Floriade

Jan Taminiau kleurt zijn fijne ontwerpersvingers groen voor een samenwerking met Floriade 2012.

Floriade? Jan Taminiau? Inderdaad, niet echt de meest voor de hand liggende combi. Maar niets blijkt minder waar. Beiden hebben eigentijdse schoonheid, ambachtsschap en tradities hoog in het vaandel en delen hun liefde voor cultuur, natuur, kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien kijkt het merk Jan Taminiau, evenals Floriade, met trots naar het Nederlands gedachtegoed en producten die met liefde in Nederland worden bedacht en gemaakt.

Advertisement - Continue Reading Below


Wowsa, Beyoncé draagt Jan Taminiau-muiltjes >


BLOEMEN HOUDEN VAN JAN
Eigenlijk dus best logisch dat de twee de krachten bundelen. Wat de Floriade deze editie vooral duidelijk wil maken is dat tuinbouw vrij veel invloed heeft op de kwaliteit van ons dagelijks leven. Dit doet ze door middel van lifestyle thema’s als eten en drinken, cultuur, reizen én fashion. En dat gaat ongetwijfeld veel leuks opleveren. Op de planning staan namelijk een masterclass van Mr. Taminiau, een heuse Floriade Fashion Week én Jan himself tovert ook nog even vijf bloemige creaties uit de modische hoge hoed.

Meest gelezen


Bas Kosters goes nautic voor Zeeman >


FLORIADE 2012
De Floriade is een tienjaarlijkse wereld tuinbouw expo die bezocht wordt door ruim twee miljoen mensen uit binnen- en buitenland. Eerdere Floriades vonden plaats in Rotterdam (1960), Amsterdam (1972 en 1982), Zoetermeer (1992) en in de Haarlemmermeer (2002). Floriade 2012 vindt plaats in Venlo van 5 april t/m 7 oktober 2012.

 

Blommenliefhebbers opgelet: Karl Lagerfeld ontwerpt vazen >