H&M voor Unicef

Binnenkort bij H&M: de speciale – en enorm snoezige – kindercollectie voor Unicef.

H&M slingert weer een lijn voor het goede doel de winkels in. Dit keer gaat het om ’t All for Children-project van Unicef. Deze heeft als doel kinderen wereldwijd uit de kinderarbeid en in de schoolbanken te krijgen. Dit jaar worden voor het eerst kinderen in Bangladesh bij het initiatief betrokken.

 


PUIK PROJECT
Unicef en H&M startten dit vijfjarige project al in 2009 en ’t bleek gelijk een groot succes. Zo ontwierpen o.a. Sonia Rykiel en mode-illustratrice Cassandra Rhodin al een speciale tas voor het All for Children-project.

Advertisement - Continue Reading Below

 

En kijkende naar dit superleuke campagnebeeld vliegt die nieuwste kindercollectie straks ongetwijfeld ook over de H&M-toonbanken. Zo slaat voor meisjes de (mode)klok schattige jurkjes en rokken, hippe giletjes, shorts en veel strikjes, streepjes en bloemetjes. Voor jongens zijn er stoere geruite overhemden, (nep)leren jacks en ribfluwelen blazers.


Natalie Portman moet ook aan de kinderkleding. De actrice is bevallen van ’n zoontje >


Shoppen en maatschappelijk verantwoord bezig zijn, wij zijn om. In september komt de All for Children-kindercollectie uit, waarbij 25 procent van de totale verkoopopbrengst rechtstreeks wordt gebruikt voor projecten van Unicef om kinderarbeid terug te dringen.