Net-a-Porter live

Online shopwalhalla Net-a-Porter komt met een live-service. Webshoppen 3.0, zeg maar.

Online winkelen – en dan vooral als het zoals vandaag met bakken uit de hemel valt – is een geschenk uit de digitale hemel. Geen gedoe met pashokjes, geen geduw voor de uitverkooprekken en geen nare weersomstandigheden (te heet/het regent/het sneeuwt). Goed, je bent er ongetwijfeld net als wij helemaal in thuis, dat online shoppen.


Ook modelabel Erdem heeft zich in het rijtje Net-a-Porter.com-designers gevoegd >

Advertisement - Continue Reading Below


GEEK-CHIC
Het wereldwijde web dient onze gemakken. Afgelopen week werden de Webby Awards uitgereikt in Amerika, en zoals Anna Wintour aangaf toen ze het beeldje kwam innen namens haar mede ‘internetnerds’ bij Vogue.com: 'Sometimes geeks can be chic’. Welnu, wij presenteren u vandaag een wel heel chique, nieuwe ‘geek’-tool op webwinkel Net-a-Porter.com; een heuse live belevenis.


LIVE SHOPPEN
Social Media, een online magazine, een filmpje met catwalkbeelden; Net-a-Porter is er als de kippen bij als het aankomt op moderne technologie. Ook dit keer komt de webshop met iets dat het internet op haar grondvesten doet schudden; terwijl je je digitale winkelmandje vult meekijken naar andermans shopgedrag, wereldwijd! Dus als jij gretig die fantastische Alexander Wang-tas in je mandje schuift, zie je dat er op datzelfde moment in Kopenhagen iemand een portemonnee aanschaft die bijzonder goed bij jouw tas zou passen. Ook leuk; je ziet gelijk hoeveel shoppers er wereldwijd dezelfde drang hadden als jij.


Hop, naar Net-a-Porter.com/Live.


Alexander Wang houdt ook van het wereldwijde web en verkoopt zijn handel via Ebay >