Joline Jolink jubileum

Hiep hoi, het modelabel van Joline Jolink bestaat vijf jaar. En een verjaardag, die moet gevierd worden.

Je kent haar van de zijdezachte leggings en vrouwelijke jumpsuits: modeontwerpster Joline Jolink. Al vijf jaar lang brengt zij samen met haar vriend Peter uren achter de ontwerptafel door voor haar eigen draagbare collecties.


En dat jubileum vond ze een goed excuus voor een feestje. Een shopfeestje, natuurlijk. Dertig dagen lang kan iedereen haar tiende jubileumcollectie – herfst/winter 2011 – bekijken én aanschaffen in een tijdelijke winkel in Amsterdam. Op die manier hangt haar volledige collectie voor het eerst ook fysiek op één plek, waar dat normaal gesproken alleen in haar webshop het geval is.

Advertisement - Continue Reading Below


Bas Kosters zet alle zeilen bij voor een collectie voor… Zeeman >


ONLINE/OFFLINE
'Dankzij online activiteiten via onze webshop en social media ontstaan offline vaak bijzondere ontmoetingen’, laat Joline weten in een officiële aankondiging van haar jubileum. ‘Ik geniet daar echt van en al die verschillende vrouwen inspireren me. Het lijkt me dan ook geweldig om een fysieke winkel te openen om het 5-jarig jubileum echt persoonlijk met iedereen te vieren. Op deze manier slaan we een mooie brug tussen online en offline.’


Meer info vind je t.z.t. op JolineJolink.com.


Meer Hollandsch modenieuws. Jan Taminiau X Floriade >