Ralph Lauren voor Wimbledon

De ballenjongens en -meisjes op Wimbledon bukken en rapen dit jaar in pakjes van Ralph Lauren.

WIMBLEDON 125 JAAR
Wanneer je als tennistoernooi de naam Wimbledon draagt, is een simpel sportkloffie voor crewleden niet genoeg. Design waar is wat het zijn moet. Ter ere van Wimbledons 125e verjaardag kreeg ontwerper Ralph Lauren de eer aan de slag te gaan voor kekke pakkies. En tadaa, zie hier de eerste Ralph Lauren voor Wimbledon-lijn.

Ook designer Stella McCartney duikt in de sportwereld >

PREPPY
De ensembles bestaan uit een rokje dan wel short, polo, polsband, baseball cap, tennisschoenen en sokken. Kleurenpalet: classic donkerblauw, paars en groen. Kortom: op-en-top Wimbledon, maar dan met een toefje preppy Amerikaanse stijl.

Advertisement - Continue Reading Below

Vandaag kunnen we de ballenrapers hun debuut zien maken in de nieuwe outfits; het toernooi start vanmiddag en duurt tot 3 juli. Ook een balletjes slaan in stijl? De Ralph Lauren voor Wimledon-lijn is hier te koop.

PS - De kruisbestuiving tussen tennis en mode is geen nieuwe. Naast Ralph Lauren doken ook Vivienne Westwood, Burberry, Matthew Williamson en David Koma ‘achter de naaimachine’. Zij ontwierpen outfits voor topspelers zoals Serena Williams, Anastasia Pavlyuchenkova en Laura Robson. Tijdens het Wimbledon-openingsfeest werden hun creaties door deze topsporters geshowd, waarna ze – heel sportief – onder de hamer gingen voor het goede doel.

Meer preppy mode? Bezoek Tommy Hilfigers Prep Pop-Up store >