Gucci X Charlotte Casiraghi

Gucci ontwerpt exclusieve paardensportkledij voor Prinses Charlotte Casiraghi van Monaco.

Eén van ’s werelds mooiste prinsessen, Charlotte Casiraghi, kan ’n aardig staaltje paardrijden. De 24-jarige doet zoals ’t een echte royalty betaamt zelfs mee aan wedstrijden, waar ze zich behoorlijk in de kijker speelt. ‘Mooie kans’, dacht Frida Giannini van Gucci en sloeg aan het ontwerpen voor Miss Casiraghi.

 

Gucci bombardeerde zangeres Florence Welch onlangs tot muze >

 

KONINKLIJKE KLEDING
Dit beviel zo goed dat er nu zelfs een tweede bulk aan exclusieve paardensportkleding van Gucci klaarligt voor de prinses. Giannini kroop nu weer samen met Charlotte Casiraghi in de ontwerppen voor de kersverse lijn paardensportaccessoires en -kleding.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Nieuw in deze tweede collectie is het symbool met de initialen CC van Charlotte Casiraghi. Hoe koninklijk kun je ’t krijgen? Verder kozen de twee voor kleuren als marineblauw, rood en wit met veel bruin leer.

 

ROYAL WEDDING NO. 2
Charlotte is de dochter van prinses Caroline van Monaco, en kleindochter van Grace Kelly. Oom Albert van Monaco stapt dit weekend, op vrijdag 1 juli, in ’t koninklijke huwelijksbootje met Charlene Wittstock. En och, Charlene heeft al verklapt dat haar Armani-trouwjurk, net als de trouwrobe van Kate Middleton, gebaseerd zal zijn op die van Grace Kelly. Wij voelen een déjà vu-momentje aankomen…

 

Pssst… Ook Kate Moss en Jamie Hince zeggen op vrijdag aanstaande hun 'I do’s' >