Gwyneth Paltrow voor Topshop?

Er wordt gefluisterd dat Gwyneth Paltrow gaat ontwerpen voor de Britse modeketen Topshop.

Treedt de The Talented Mr. Ripley-actrice in de voetsporen van Kate Moss? Volgens de Daily Mail is er geen twijfel over mogelijk. Het dagblad meldt dat Gwyneth gisteravond is gespot tijdens een gezellig diner met grote Topshop-baas Sir Philip Green...

Nu hoeft er natuurlijk niet altijd een directe aanleiding te zijn om met Mr. Green een vorkje te prikken. Dat bewees Rihanna immers al. Eind vorig jaar zette de zangeres de voltallige modepers op het verkeerde been toen er kiekjes verschenen waarop ze samen met Green een lunch verorberde. Maar puntje bij paaltje bleek er van een Topshop X Rihanna-collectie geen sprake te zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

THE TALENTED MISS PALTROW
Toch zouden ook wij er niet van staan te kijken als Green en Gwyneth wel degelijk iets in hun schild voeren. De moeder van twee zit de laatste tijd in een verrassend creatieve fase. Zo timmert ze hard aan de weg op zanggebied, lanceerde ze haar eigen website Goop vol beauty- en lifestyletips en – last but not least – ontwierp ze al eerder een eigen collectie voor het Franse label ZOEtee’s. Eén en één is twee, lijkt ons zo.


Bovendien vertoeft Gwyneth het grootste deel van het jaar toch al in de UK. En dat zal zeker van pas komen bij zo’n grootst project voor de Britse modeketen. En goh, misschien wil BFF en designer Stella McCartney best een handje helpen.


Al geweest? Het Amsterdamse SPRMRKT heeft een Topshop-shop-in-shop >