Olsens lanceren StyleMint

Smullen! Mary-Kate en Ashley Olsen komen weer met een knallend nieuw project op de proppen: StyleMint.com.

Vanaf vandaag in de lucht: Stylemint.com. Waar mode- en Olsen-fanaten hun hart kunnen ophalen met filmpjes, modetips, de nieuwste trends en nog meer moois. Wij zijn nu al fan.


DE OLSENS ALS STILIST
Met kledinglijnen The Row, Olsenboye en Elizabeth and James lieten Mary-Kate en Ashley Olsen zien dat ze flink wat van de – ongetwijfeld 0% vette – ontwerppap hebben gegeten. En hoezee, wij kunnen daar vanaf nu van meesmikkelen. Op het kersverse StyleMint.com geven de twee namelijk advies en tips aan iedereen die in een modedip zit.

Advertisement - Continue Reading Below


Actrice Kate Bosworth lanceerde onlangs JewelMint.com >


THE PERFECT T
Maar er is veul meer. Zo is vanaf vandaag de speciale T-shirt-collectie van de Olsens via de website te koop. Korte mouw, lange mouw, met tekst, zonder tekst. Mary-Kate en Ashley nemen geen halve maatregelen. Ze bombarderen de shirts zelfs tot ‘The perfect T. Zou ’t echt? Helaas moeten we voorlopig een Amerikaanse vriendin charteren om het shirtje in te slaan, want de site verscheept nog niet naar Nederland.

Meest gelezen

 

Waar we wel van kunnen meegenieten? Wij lezen voor: Monthly Personal Style Recommendations, Trend Reports, Videoclips en Fashion Insight. Allemaal door en van de mödische tweeling natuurlijk. Het enige wat je hoeft te doen is je gratis inschrijven als member en een paar vragen beantwoorden, waarna jouw zogenaamde StyleProfile eruit rolt. Doen!


Dus hop, op naar StyleMint.com.


PS - Model Coco Rochas gaat een wel heel speciale – en bovendien enorm goede – samenwerking aan. Samen met Senhoa werkt het topmodel aan een speciale sieradenlijn.

 

Senhoa is een instantie die zich inzet om meisjes uit Zuid-Oost Azië uit de sekshandel te halen om ze vervolgens aan ’n studie, werk en thuis te helpen. Samen met de meisjes ontwerpt Coco de juwelen die later dit jaar in de schappen moeten liggen. Chapeau!


Coco Rochas klom eerder al in de ontwerppen >