The Row-tassen update

De Olsen Twins werpen hun nieuwste tassenlijn van The Row – met een wel erg flink prijskaartje – op de markt…

Vorige week verklapten we al dat Mary-Kate en Ashley Olsen hun luxe label The Row uitbreiden met een tassenlijn. De eerste ontwerpen waren om te smullen – leren backpacks, grote clutches, schoudertasjes – maar het bijbehorende prijskaartjes zijn minder mooi.

 

FLINKE DUIT
Toen de tassenlijn onlangs werd gelanceerd in warenhuis Barneys bleek dat de backpack van krokodillenleer een whopping € 27.514 ($ 39.000) kost. Voor dat bedrag heb je ook een slordige tien Chanel 2.55-tasjes. Bovendien heb je er ook ruim vier Hèrmes Birkin-tassen voor (mét wisselgeld), die beginnen bij zo’n € 6.500. Om maar even te vergelijken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook de tassen van Victoria Beckham kosten een aardige duit >

 

‘Ik denk dat de tassen triple super chic zijn,’ verklaart Amanda Brooks van Barneys aan Fashionista.com. ‘We verkopen geen Hèrmes-tassen in de winkel, dus we waren op zoek naar een andere lijn die de consumenten aanspreekt die wat meer aan een tas wil uitgeven. Ik denk dat wanneer je $ 39.000 aan een tas wilt spenderen, je de tas moet kopen omdat je ‘m voor een hele lange tijd gaat gebruiken. De designs zijn enorm interessant en mooi, en het zijn echt klassieke tassen. Bovendien denk ik dat je bijna de enige zal zijn die er één heeft.’

 

Tja, met zo’n prijskaartje verwachten we inderdaad niet dat de buurvrouw binnenkort met zo’n Olsen-tasje aan de arm zal lopen.