Hilary Alexander schrijft autobiografie

De geliefde Britse modejournalist Hilary Alexander gaat een autobiografie schrijven.

Eind juni hing Hilary Alexander haar Telegraph-pen in de wilgen, maar volledig stoppen met schrijven zal de modejournaliste niet. Zo doet ze zo nu en dan nog freelanceklussen (ja, ook voor Telegraph) én start ze met het schrijven van een boek over haar eigen leven.

‘Ik heb altijd al een autobiografie willen schrijven. Ik heb zo’n geweldig leven gehad. Best een raar leven, want ik ben geboren in Nieuw-Zeeland en op één of andere manier heb ik het geschopt tot moderedacteur van de Telegraph.’ Aldus een enthousiaste Hilary Alexander tegen de Britse Vogue.

Advertisement - Continue Reading Below

Modejournalist Georgette Koning in de mix met illustrator Piet Paris >

FASHION AROUND THE WORLD
De modebijbel moet zomer 2012 in de boekwinkels liggen. Als we Hilary mogen geloven staat het vol met geweldige avonturen die ze over de hele wereld beleefde. Niet alleen modesteden als New York, Parijs en Milaan spelen een hoofdrol, maar ook landen als Cambodja, Sri Lanka, Bhutan en Kazachstan.

De award winning Hilary Alexander heeft mogelijk nog meer grootse plannen. Ze sluit namelijk de mogelijkheid voor het maken van een modedocumentaire of film niet uit. ‘Ik zal nooit afscheid kunnen nemen van de modewereld. Daarvoor ben ik te dol op kleding en juwelen.’ Aldus Hilary.

Oud hoofdredacteur van de Franse Vogue, Carine Roitfeld, komt ook met een autobiografie; Irreverent >