Bevestigd: COS opent in Amsterdam

Pinpas gereed! COS opent dit najaar al een filiaal in de Hartenstraat in Amsterdam.

Na vele geruchten is het nu dan écht bevestigd: er komt een tweede COS-vestiging in Nederland. En wel in de Hartenstraat van Amsterdam. In 2008 opende het exclusieve zusje van H&M al in Den Haag.


KERSVERS CONCEPT
De nieuwe COS-winkel is niet alleen de eerste COS-vestiging in Amsterdam, maar ook de eerste winkel die gebaseerd is op het nieuwe boetiekconcept. Met een oppervlakte van 220 vierkante meter – wat ongeveer de helft van de reeds bestaande COS-winkels is – zal deze nieuwe boetiek een speciale selectie van zowel de mannen- als vrouwencollectie verkopen.

Advertisement - Continue Reading Below


Overboord met massale shopruimtes dus. Tijd voor een lieflijke boetieksfeer. De keus voor een pand in de pittoreske ‘9 Straatjes’ in Amsterdam is dan al snel gemaakt. De nagelnieuwe COS-boetiek in de Hartenstraat behoudt dan ook o.a. de karakteristieke voorgevel.

 

Ook Topshop is sinds kort in Amsterdam te vinden >

 

NAJAAR
‘We zijn blij een winkel te openen in Amsterdam en nog blijer dat het de eerste is volgens het boetiekconcept,’ jubelt Marie Honda, de woordvoerder voor COS, in een officiële aankondiging. ‘We hopen dat de komst van de tweede Nederlandse COS-vestiging een mooie aanvulling is voor het aanbod in de 9 Straatjes en ook een goede aanwinst voor ons eigen winkelaanbod.’

 

COS in de Hartenstraat zal dit najaar de deuren openen met de fonkelnieuwe a/w 2011-collectie in de schappen. Verwacht prachtige strakke lijnen en een kleurpallet van aubergine, marine blauw, houtskool beige en mosterd geel.