United Nude in Londen

Portemonnees en vliegtickets in de aanslag: Londen is een nieuw schoenenparadijs én een Tom Ford-boetiek rijker.

UNITED NUDE X LONDEN
Eigenlijk hoeven we er niet voor overseas. Amsterdam had ‘m namelijk lekker al: de United Nude store. Met de muiltjes met architectonisch design, ontworpen door de Nederlandse Rem D. Koolhaas, die ons al tijden alleszins bekoren. Maar vanaf kun je ze ook shoppen tijdens een weekendje Londen.


Het concept van de gloednieuwe winkel is gelijk aan dat van de andere winkels; een donkere inrichting met LED-lampen achter de kunstige schoentjes. De United Nude-chair zal ongetwijfeld tot het meubilair van de zaak behoren. United Nude heeft naast Amsterdam ook al stores in New York, Shanghai, Cyprus, en Wenen. De Londense United Nude store vind je op 14 Floral Street.

Advertisement - Continue Reading Below


Zet je eigen paar United Nude-schoenen in elkaar >


TOM FORD X LONDEN
Op zoek naar een beter excuus voor een tripje richting de Britse hoofdstad? Tom Ford opende gisteren zijn eerste London-based filiaal voor zijn damescollectie. Nu ja, filiaal. De designer krijgt een eigen plek binnen luxe warenhuis Harrods, waar wij ons hart kunnen gaan ophalen. Niet alleen wat kleding betreft; de boetiek hangt ook vol met tassen, schoenen en juwelen.

 

Retourtje Londen, anyone?


Kijk mee naar de Tom Ford a/w 2011-campagne én meer winters modebeeld >