Rachel Zoe lanceert eigen kidslijn én lipstick

Stilist van de sterren Rachel Zoe lanceert een kidslijn én heeft helpen sleutelen aan een nieuwe lipstick voor Exude.

Och Rachel Zoe, zit je ooit eens stil? Naast het aankleden van een hele bups celebs, het schetsen voor haar kledinglijn I Die en het in de lucht houden van haar site Rachelzoe.com, lanceert de stiliste nu ook een collectie voor jong grut. En jawel, ondertussen hielp ze mee aan een lipstick voor beautymerk Exude.

DE COLLECTIE
Tijdens het shoppen van kledij voor zoontje Skyler kwam ze tot de ontdekking dat er veel meer knappe meisjeskleding in de rekken hangt dan jongenskleding. Wat doe je dan, als je Zoe heet? Juistem, je lanceert je eigen collectie. ‘Ik zeg één ding, er zal een hoop jongenskleding in mijn collectie te vinden zijn,’ verklapt Zoe in een interview met ABC-journaliste Juju Chang.

Advertisement - Continue Reading Below

Ook Gwen Stefani lanceert een kindercollectie >

DE LIPSTICK
Zoe is niet alleen graag in de weer met kleding, ook de lippen voorziet ze gerne van een fraai jasje. ‘Van alle make-up die ik gebruik, ben ik het meest geïntrigeerd door lipsticks. Ik heb volle lippen, dus spelen met kleur en textuur vind ik altijd leuk om te doen,’ zo vertelt ze aan WWD. Toevalligerwijs zocht het vorig jaar opgerichte, piepjonge cosmeticamerk Exude een helpende hand voor haar lipstick, en tadaa – een samenwerking was geboren.

Meest gelezen

De lipstick is het eerste product dat het merk zal lanceren en Zoe hielp bij het ontwerpen van een fraai jasje. De minimalistisch ogende stift is verpakt in een zachte tube en heeft een kristallen applicator. De stilist mag ‘m ook aan de man brengen, vanaf augustus is Zoe ambassadeur én boegbeeld voor Exude. De lipstick zal te krijg zijn in negen verschillende kleuren, van nude tot cranberry, en kost ongeveer € 20. Helaas zal ‘ie alleen op exudelipstick.com verkocht worden – voor de liefhebbers wordt ‘t duimen voor een wijdverspreide ship-regeling dus.

PS - Nieuwsgierig naar behind-the-scene footage van Rachel Zoe’s a/w 2011-collectie? Surf naar Shopbop.com – op 1 augustus zal hier een video te zien zijn met backstage beelden, interviews met de ontwerpster zelf én de mogelijkheid om met haar te chatten.

Net bevallen van een kersverse zoon: Selma Blair >