Florence Welch voor Topshop?

Pssst! Gaat Florence Welch een collectie voor Topshop ontwerpen?

De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom Topshop. John Galliano, Gwyneth Paltrow, Rihanna… Allemaal eerder genoemde potentiële gastontwerpers voor de Britse high street modeketen, maar geen van allen zijn correct.

Nu wordt er in modeland gefluisterd dat de roodharige zangeres Florence Welch van Florence And The Machine de gelukkige is en zij écht de nieuwe opvolgster is van Kate Moss. Zou het heus?

Advertisement - Continue Reading Below

Al geweest? Topshop opende onlangs een shop-in-shop in het Amsterdamse SPRMRKT >

FLORENCE WELCH X TOPSHOP?
Als we een geheime bron van de Engelse Daily Mail mogen geloven, is het zelfs al duidelijk wat we precies kunnen verwachten: ‘Florence heeft duizenden unieke stukken, van vintage jurken tot kleding die ze gekregen heeft van Karl Lagerfeld. Ze zou het geweldig vinden om met Aldene (Johnson – haar stylist, red.) samen een lijn te creëren, geïnspireerd op haar eigen garderobe, net als Kate Moss.’ Klinkt veelbelovend. Toch zouden wij er niet gek van staan te kijken als ook dit wederom slechts een hardnekkig gerucht is.

Neem vast ’n kijkje in de (inloop-)kast van Florence Welch >

PS – Topshop en Florence zijn geen vreemden van elkaar op modegebied. In 2009 verzorgde Topshop de stage costumes voor haar.