Zien: Kirsten Dunst voor ELLE UK

Spiek mee achter de schermen bij de making of ELLE UK’s cover voor het septembernummer.

Het septembernummer van grote modemagazines is er altijd één om met een kloppend hart naar uit te kijken, want: bomvol gloedjenieuwe trends voor het nieuwe seizoen. Modehuizen willen erin getipt worden met hun nieuwste hits voor de komende winter, modefotografen staan in de rij om de shoots te verzorgen en modellen krabben elkaar de ogen uit om een plekje op de cover te bemachtigen. Nou ja, figuurlijk dan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De nieuwste modecampagnes voor 't a/w 2011-seizoen al gezien? >


(D)UNSTOPPABLE

Voor het nieuwe septembernummer van ELLE UK kozen onze collega’s overzee echter niet voor een model, maar voor een andere bekende snoet. Het bright en shiny gezicht voor deze klus is namelijk actrice Kirsten Dunst. En ze doet het met verve, als je het ons vraagt.


Maar oordeel vooral zelf, want ELLE’s camera’s waren erbij toen Kirsten op de kiek ging. Sit back, relax en waan je voor even een topstilist, -fotograaf, of – vooruit – Kirsten Dunst herself bij deze making-of-video.

 

Wie-o-wie denk jij dat er op de cover van ons eigen septembernummer staat? Hou de site, de ELLE-Facebook en -Twitter in de gaten...


Kirsten Dunst voor ELLE UK behind the scenes, bekijk 't filmpje hier! >