Daphne Guinness’ tentoonstelling

Modefenomeen zonder weerga Daphne Guinness krijgt een eigen tentoonstelling in New York.

Mode-icoon? Check. Bevriend met Tom Ford en andere hoogwaardige ontwerpers? Check. Muse van Karl Lagerfeld? Check. Een kledingkast bomvol, neen, uitpuilend van designeroutfits? Double check.
 

DESIGNERVERSLAVING
We mogen concluderen dat Daphne Guinness, de 43-jarige immer hooggehakte modejournalist en socialite, in het bezit is van een sterk staaltje modegevoel en bijbehorende designerverslaving. Met als gevolg: een couturecollectie waar je ‘u’ tegen zegt.
 
MCQUEEN, CHANEL, LACROIX…
Madame bezit onder andere unieke items van wijlen ontwerper Alexander McQueen, gouden jasjes van Chanel, een lange avondjas van Lacroix en een enorme collectie torenhoge hakken waar zelfs Lady Gaga vriendelijk voor bedankt. 
 

Advertisement - Continue Reading Below

McQ, het jongere zusje van McQueen, heeft haar deuren geopend in Londen >

 
Met een modestatus als die van Daphne draag je al je fantastische stukken maar een enkele keer of soms zelfs maar één maal. Zonde, als je het ons vraagt. Dus het wordt eens tijd dat al dit modemoois met de rest van de wereld gedeeld wordt: vanaf september zijn er maar liefst honderd items van Guinness’ indrukwekkende collectie te bewonderen in het Museam at Fit, het befaamde modemuseum van New York. Daarnaast zijn er ook foto’s en video van en met Daphne Guinness te zien.
 
Dus boek dat ticket richting The Big Apple en gaat dat zien.

 

Toch al in New York? Shop dan gelijk de nieuwe collectie van Keizer Karl voor Macy' s >