Kanye West & Giuseppe Zanotti

Stiletto-genie Giuseppe Zanotti verklapt dat niemand minder dan Kanye West al drie jaar lang stage loopt bij zijn schoenfabriek.

Kanye West is niet bang om de handen flink uit de mouwen te steken. Naast een fonkelnieuwe cd samen met rapper Jay-Z stort de bezige bij zich de laatste tijd ook in de modebranche. En de Amerikaan neemt geen halve maatregelen. Zo verklapt de Italiaanse schoenontwerper Giuseppe Zanotti vandaag aan Footwear News dat Kanye al drie jaar (!) elke maand in zijn schoenfabriek te vinden is.

 

Emma Watson haalt de naaimachine ook uit de kast >

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘Kanye is altijd hier in mijn fabriek. In de afgelopen drie jaar komt ‘ie hier iedere maand en werkt hij 10 à 12 uur samen met de werknemers,’ laat Zanotti aan Footwear News weten.

 

‘Kanye houdt er enorm van om meer te leren over schoenen, zowel het ontwerpen als het maken, en we hebben ook geprobeerd samen een design te tekenen. In een paar maanden zou hij zijn eigen speciale collectie in de winkels kunnen hebben.’

Meest gelezen

 

KANYE’S KLEDING
Een loslippige Zanotti wilde verder niets meer kwijt, maar het lijkt ons meer dan logisch dat Zanotti de schoenen voor West z’n nieuwe kledinglijn voor z’n rekening neemt. Kanye’s ontwerpen zullen tijdens de aanstaande New York Fashion Week in september hun debuut maken. Hopelijk wordt de rapper een pijnlijk Lindsay Lohan X Ungaro-momentje bespaard…

 

PS – Toeval of niet? De nieuwe cd van Kanye West en Jay-Z, Watch The Throne, ligt precies vanaf vandaag in de schappen. En ach, een beetje extra publiciteit kan geen kwaad, non?