Zien: Robbie Williams’ kledingcollectie

Niet bepaald vervelend om naar Robbie Williams te kijken, lijkt ons zo. Dus voilà, wij schotelen u maar liefst twee filmpjes voor van de Take That-zanger.

Meest gelezen

Robbie Williams stort zich naast al het muzikale geweld ook in de modewereld. Met zijn kersverse kledinglijn Farrell – vernoemd naar zijn opa Jack Farrell – hoopt de Brit in september het mödische publiek weg te blazen.

 

GOOD OL’ BRITAIN
Wat we kunnen verwachten? Pure Britse key-items als geblokte country-jassen, grof geweven truien, gestipte sjaals en flat caps. Volgens Robbie voor mannen die van ‘a bit of a snap’ in hun kleding houden.

Advertisement - Continue Reading Below


Saillant detail: meneer Williams heeft de collectie eigenlijk helemaal niet zelf ontworpen. Wel heeft de 37-jarige zanger ieder item goedgekeurd en komt ‘ie regelmatig naar belangrijke besprekingen van ‘zijn’ ontwerpteam. Uhm, juist ja…


Kanye West waagt ook een gokje op 't ontwerpgebied >


BINNENKIJKEN BIJ ROBBIE
De kledingcollectie is gericht op mannen tussen de twintig en vijftig jaar en wordt over een maand exclusief verkocht in het Britse warenhuis House of Fraser. De collectie komt daarnaast ook in de digitale schappen van very.co.uk en houseoffraser.co.uk te liggen. In de toekomst hoopt Robbie de kleding ook in de rest van Europa te lanceren.

Meest gelezen


Genoeg gekletst. Robbie Williams heeft ter promotie drie filmpjes geschoten over zijn inspiratie voor de kledinglijn. Het tweede filmpje is net het web op geslingerd en wij worden er stiekem erg blij van. Waar we vandaag ook mee werden verrast: Robbie die een zeer onthullende rondleiding door zijn ‘nederige stulpje’ geeft. Hieronder niet één, maar twee filmpjes van de Britse enfant terrible dus. Graag gedaan.