Livestream Odd Molly show

Het plankier van Stockholm Fashion Week draait op volle toeren. Morgen staat Odd Molly op het programma, en hoezee! We kunnen vanachter het computerscherm meespieken met de livestream.

Waan je front row vanaf het eigen bankstel, want voor de Odd Molly s/s 2012-show hoef je alleen je laptop open te klappen. Het Zweedse modemerk showt voor het eerst op Stockholm Fashion Week en deelt dat met le monde via een heuse livestream.

PARKJE PAKKEN
Niet alleen via het wereldwijde web zoekt Odd Molly het grote publiek op. Na de officiële show wandelen de modellen door naar het Berzii Park om de collectie aan iedereen te tonen die geen stoel op de Stockholm Fashion Week bezit. Ha, sportief.

Advertisement - Continue Reading Below

DE COLLECTIE
Wat we kunnen verwachten? Een collectie geïnspireerd op de jaren 50 en 60, soepel vallende materialen en een bont kleurenpalet vol donkerroze, rood, oranje, turquiose en groen. Klinkt als een goede mix voor een flinke pot colorblocking, maar van Odd Molly verwachten we eerder een multicultureel ensemble dat een tikkie bohemien aandoet.

Benieuwd? Schakel vanavond om 19.30 uur live in en kijk hieronder de show.