Celeb schoenen voor het goede doel

Stap in de schoenen van Sienna Miller of Sarah Jessica Parker. Never gonna happen? Niet alle dromen zijn bedrog. Een flinke bups celebs hielp het goede doel een voetje, eh handje, en stelde haar favoriete schoenwaar beschikbaar voor een speciale veiling.

VAN HOLLYWOOD NAAR AFRIKA
Ooit celebrity journalist, tegenwoordig wereldverbeteraar; Amy Hansons agenda heeft een flinke metamorfose ondergaan. Waar ze zich eerst op dagelijkse basis bezighield met de sores van menig celeb, slijt ze nu haar dagen met het ontwikkelen van speciale laarzen voor kids in arme landen, zodat zij zich niet verwonden tijdens het lopen/werken op vuilnisbelten. Haar missie? ‘Geld ophalen zodat we de kinderen wegkrijgen bij vuilnisbelten en we ze naar school kunnen sturen,’ zo meldt ze op Vogue.co.uk.

Advertisement - Continue Reading Below


SJP is ook druk bezig met nieuwe afleveringen voor ons geliefde Sex and the City >

 

Naast het ontwikkelen van speciaal schoeisel heeft Hanson ook een heuse veiling in het leven geroepen om dit te bereiken. Met muiltjes van bekende acteurs, modeontwerpers, zangers, presentatoren en meer. Benieuwd naar de muiltjes die beschikbaar zijn gesteld? Vogue.co.uk zette ze op een rijtje. Hou de website Smallstepsproject.org in de gaten voor info rondom de veiling.


Meer fantastisch schoeisel: glinsterende Miu Miu sneakers >