Zus Lady Gaga ontwerpt

Aan de kant, aan de kant! Gaga nummer twee timmert naarstig aan de modeweg.

Lady Gaga is niet het enige Gaga-spruit dat zich meer dan gemiddeld bezig houdt met mode. Ook Natali Germanotta – alias Baby Gaga, het 19-jarige zusje van Lady Gaga – heeft ook haar zinnen gezet op een carrière in modeland.

BABY GAGA ONTWERPT
Al dankt Gaga haar faam voornamelijk aan het dragen van bizarre en excentrieke mode (we noemen een vleesjurk, de waar-is-mijn-broek-look) kruipt Natali liever achter de tekentafel om zelf modemoois te ontwerpen. En als we de geruchten mogen geloven, heeft modestudent Baby Gaga haar eerste, echte klus nu al in de wacht gesleept: ze mag de kostuums ontwerpen voor de off-Broadway show Simon Says, die dit najaar in première gaat.

Advertisement - Continue Reading Below

Gaat dat zien: Gaga draagt Jan Taminiau in haar nieuwe clip Yoü and I >

ALLISON PARRIS
De ontwerp-skills van Gaga’s zus zijn niet plots uit de lucht komen te vallen. Sterker nog: Natali is zeker geen newby op modegebied. Tijdens haar high school-tijd heeft ze stage gelopen bij Amerikaanse designer Allison Parris. De New Yorkse is zeker te spreken over haar jonge stagiaire: ‘Natali heeft een edgy gevoel voor stijl, net als haar zus. (…) Ze is zo aardig en makkelijk om mee te werken. Ze is echt een fantastisch meisje’, aldus Parris tegen WWD.

Ook Robert Pattinson heeft ontwerp-ambities… >