Koop de kleding van Kate Moss

Een graantje meepikken van Kate Moss’ vlekkeloze kledingsmaak? Kan. Het topmodel geeft flink wat outfits aan de site Hardly Ever Worn It.

Yes please! Binnenkort kunnen geluksvogels met maatje Kate Moss zich hullen in bijna-niet-gedragen kleding van het topmodel.

 

EENMAAL, ANDERMAAL…
Verkocht! Let wel, een goed gevulde bankpas is een vereiste. Volgens de website komen er namelijk alleen maar high value, luxury labels de keuring door.

 

De site is opgezet door vrienden van Moss – ook wel de ‘Mossy Posse’ genoemd (heus waar) – en na even doorklikken zijn ook bij ons de oohs en aahs niet van de lucht. Chanel-tassen, Fendi-jassen, Alexander McQueen-schoenen… Wij voorzien een enorme aanslag op de portefeuilles.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Manolo Blahnik klapt uit de school over de trouwschoenen van Kate Moss >

 

Naast Kate Moss zullen ook Sadie Frost en Chloe Green – dochter van Topshop-baas Sir Philip Green – flink wat aankopen aan de website doneren. ‘Kate en Sadie zijn blij dat ze wat items uit hun eigen garderobe kunnen doneren aan de website, die is opgezet door vrienden uit Noord-Londen,’ verklapt een insider aan The Mail on Sunday. ‘Chloe heeft een lading van haar schoenen in een limousine gestuurd. De meeste zaten nog in de doos.’

 

Smullen! Sla binnenkort dus snel je slag op hardlyeverwornit.com.