Starten Lady Gaga en zus kledinglijn?

De vleesjurk, een Kermit de Kikker-outfit, het plastic nonnenpakje… Met een beetje geluk (kuch) kunnen we ons binnenkort zelf hijsen in Gaga-esque kledij. Lady Gaga en zuslief Natali Germanotta slaan namelijk aan het ontwerpen.

We konden erop wachten. Lady Gaga kruipt zelf in de ongetwijfeld excentrieke ontwerppen voor een eigen kledinglijn. De 25-jarige zangeres krijgt hulp van zusje Natali Germanotta, die ook de modeweg is ingeslagen. Gaga Junior heeft er al een stage bij de Amerikaanse designer Allison Parris op zitten en krijgt les aan de befaamde Parsons modeschool in New York. Kennis van zaken schijnt Natali dus wel te hebben.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Pssst… Natali Germanotta mag ook de kostuums ontwerpen voor de off-Broadway show Simon Says >

 

Maar hier komt the catch: de nagelnieuwe kledinglijn zal ‘relatief normaal en draagbaar’ worden, aldus een loslippige insider aan Grazia UK. Zou dat ook de reden zijn dat Gaga steeds vaker gespot wordt in knielange ladylike-jurken in plaats van piepkleine onderbroekjes? De tijd zal het leren.

 

In ieder geval kunnen we een Gaga-hotpants op onze buik schrijven. ‘Gaga kwam met het idee om kleding van vroegere stijliconen, zoals Marylin Monroe, Grace Kelly en Katherine Hepburn, te vernieuwen,’ verklaart de praatgrage bron aan Grazia UK. ‘Natali vond het een geweldig idee en ze werkt nu aan een reeks eerste ontwerpen. Natuurlijk heeft ieder design een eigen, iconische twist.’ Denk aan: een rubberen versie van Marilyn Monroes witte halterjurk uit Some Like It Hot. Bon, die slaan wij even over.

 

Feest! Lady Gaga draagt Jan Taminiau in haar nieuwste video Yoü and I >

 

De Germanotta-telgen houden de lippen nog stijf op elkaar, maar Gaga’s goede vriend – en Mugler-ontwerper – Nicola Formichetti gaf al wat hints weg op Twitter. Zo voorspelde Formichetti dat Gaga Junior een ‘big player’ in de modewereld zal worden…

 

Wij houden de ogen en oren open.