Genomineerden: Dutch Fashion Awards 2011

Wie-o-wie treedt 4 november in de voetsporen van modeontwerpster Iris van Herpen bij de uitreiking van de Dutch Fashion Awards 2011? De genomineerden op een rij.

De Dutch Fashion Awards, het event waarbij Neerlands beste ontwerpers geëerd worden, viert dit jaar haar vijfjarig jubileum en zal voor de derde maal op rij plaatsvinden in de Grote Kerk in Den Haag. Vorig jaar was Iris van Herpen de overduidelijke winnaar. Ze sleepte niet alleen de Mercedes-Benz Dutch Fashion Award in de wacht, maar ook de Dutch Fashion Accessory Award en de Dutch Fashion Incubator Award.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Lees meer over de winnaar van 2010: Iris van Herpen >

 

De Dutch Fashion Awards bieden Nederlands talent met internationale potentie een platform en stimuleren innovatief ontwerp. De genomineerden worden gekozen door de Academy of Dutch Fashion Design, een brede groep modeprofessionals, en moeten door tenminste drie leden worden voorgedragen.

 

EN DE GENOMINEERDEN ZIJN…

Dit jaar is de keuze gevallen op Erik Frenken, Marcha Hüskes, Conny Groenewegen, Joline Jolink en Hyun Yeu. Voor Conny Groenewegen en Joline Jolink is het de tweede nominatie, ze grepen eerder allebei naast de prijzen.

 

Kijk voor meer informatie op www.dutchfashionawards.com.