Elin Klings lijn voor webshop Nelly

De capsulecollectie voor H&M was slechts een voorproefje… Potdorie, wat worden we blij van Elin Klings eigen kledinglijn voor Nelly.com.

Het verhaal van Elin Kling is wat je noemt een succes story. Wat begon met een modeblog is nu een klein Kling-imperium aan het worden. Modeliefhebbers kenden haar blog StylebyKling al lang en hebben misschien zelfs de mazzel gehad afgelopen voorjaar in pak 'm beet Stockholm een item van haar Zweedse capsulecollectie voor H&M te bemachtigen. Maar! De blogger slash stilist heeft nu eindelijk een eigen collectie op de internationale markt gebracht. En het beste nieuws is dat we die online kunnen shoppen. Ook in Nederland!

Advertisement - Continue Reading Below

 

NOWHERE
Het label heeft de naam Nowhere gekregen en is tot stand gekomen in samenwerking met designer Nhu Duong. Als we een klein minpuntje zouden moeten noemen is het dat de collectie niet heel verrassend is, Elin kennende. Je ziet haar zó weglopen in ieder afzonderlijk stuk. En dat betekent dat de collectie misschien ook wel dicht in de buurt komt van bestaande items van labels als Acné en Isabel Marant, waar we Elin vaak in spotten. Maar feit blijft dat je eigenlijk alles wel wilt hebben, hebben, hebben.


Prijzen liggen tussen de € 35 en € 180. En de collectie is nu al verkrijgbaar op Nelly.com. Go!

 

Al gehoord? Rachel Bilson lanceert ShoeMint >