Victoria Beckham vliegt over de toonbank

Dat Mrs. Beckham inmiddels volledig geaccepteerd is in de modewereld bewijst ze niet alleen met haar druk bezochte fashion week shows, maar ook met verkoopcijfers waar je ‘U’ tegen zegt.

David kostwinnaar? Kan wel zijn, maar Vic komt toch aardig in de buurt. De ex-Spice Girl heeft zich in de afgelopen jaren opgewerkt tot volwaardig designer. En hoewel ze hier en daar nog wel eens beschuldigd wordt van copy cat-gedrag, weet haar clientèle haar ontwerpen wel te waarderen. En hé, dat brengt uiteindelijk toch het geld in ‘t laatje.


Kijk mee naar Victoria Beckham s/s 2012 tijdens New York Fashion Week >

Advertisement - Continue Reading Below


KASSA
Volgens de Britse Vogue verkocht Victoria’s label voor zo’n 23,9 miljoen dollar (€ 17,25 miljoen) in de eerste drie maanden van 2011. Zeventig procent meer dan vorig jaar. In totaal verwacht een woordvoerder van Victoria Beckham zo’n 95,6 miljoen dollar (€ 69 miljoen) binnen te hebben gesleept aan het eind van het jaar. En de verkoop van Vics lager geprijsde diffusion line Victoria by Victoria Beckham voor s/s 2012 moet daar volgend jaar nog meer groei in gaan brengen.

Meest gelezen


Niet slecht, non? Voor de toekomst van kleine Harper Seven hoeven we dus niet te vrezen. Die is in ieder geval verzekerd van een studie, een walk-in-closet vol designerspul, een kek autootje (of drie), een paard, een pony, een privé zwembad en.. tja alles wat haar hartje verder nog zal begeren.

 

Ka-ching! Victoria ontwierp een klein tasje (met reuze prijskaartje) voor Selfridges' White Christmas Collection >