Shoptip: Coco Rocha’s sieradenlijn

Hebben: de sieraden van Coco Rocha voor het goede doel.

Ambitie besmettelijk? Wellicht. Drie maanden geleden was model Coco Rocha gezicht van de Karl Lagerfeld voor Macy’s collectie. Wellicht raakt Coco Rocha besmet met Karls ambitievirus, want sinds die tijd heeft het model niet stilgezeten.


COCO ROCHA FOR SENHOA
Dit seizoen liep ze exclusief voor Zac Posen in New York en Giorgio Armani in Milaan. Daarnaast werkte ze hard aan haar documentaire Letters to Haiti die volgende maand debuteert in New York en sloeg ze aan het ontwerpen. Ontwerpen? Mais oui, het 23-jarige model freubelde een heuse sieradenlijn in elkaar voor sieradenlabel Senhoa. Niet zomaar een sieradenlabel, neen, Senhoa zet zich in tegen mensenhandel in Cambodja en geeft slachtoffers van mensenhandel een baan. ‘Toen ik hoorde over de omvang rondom de mensenhandel in Cambodja, wist ik dat ik moest helpen’, vertelt Rocha aan Style.

Advertisement - Continue Reading Below


En de collectie? Die wil je gewoon linea recta aan je eigen collectie voegen. Tjokvol doorzichtige, zwarte en gekleurde Swarovski kristallen en veelal vervaardigd van schakelkettingmaterialen. Prijzen liggen tussen de € 50 en € 730. Bekijk de hele collectie op Senhoa.org.


Prada lanceert ook een sieradencollectie >