Tom Ford voor H&M?

Stop de persen! Komt er een heuse Tom Ford voor H&M-lijn?

De Versace voor H&M-collectie hangt nog niet eens in de rekken, en er wordt al gefluisterd over een samenwerking van de Zweedse modeketen met Tom Ford. Wij slaan alvast aan het duimen.


TOM FORD X H&M?
Volgens het Amerikaanse BusinessWeek kwam de geruchtenmolen al op gang na de Lanvin voor H&M-lijn en staat Margareta van den Bosch (H&M’s creatief adviseur) te trappelen om Tom Ford binnen te halen. ‘Ford is een enorm interessante naam’, peinst Van den Bosch aan BusinessWeek. ‘Ik zou een samenwerkingen zeker niet erg vinden.’ Hmmm…

Advertisement - Continue Reading Below


Opgelet! Vanaf morgen kun je de Versace voor H&M-collectie shoppen >


Volgens Van den Bosch zijn de schetsen echter nog lang niet gemaakt, want H&M schijnt (nog) geen contact met de ontwerper te hebben over de samenwerking. De woordvoerder van Tom Ford zwijgt op zijn beurt in alle talen en laat alleen weten ‘no comment’.


De fonkelnieuwe spring/summer 2012-collectie van H&M al gezien? >


PS - Van H&M naar couture. Donatella Versace laat weten in januari na lange tijd weer op het officiële couture-programma te staan. De afgelopen jaren showde Versace haar couturecollectie – Atelier Versace – alleen tijdens een kleine presentatie. Op 23 januari 2012 stuurt Donatella de Atelier Versace-stukken weer het grote plankier op.

Meest gelezen


PPS – H&M luidt dit jaar de feestdagen in met een bups beroemdheden en hun geliefden. Wij noemen een Karen Elson samen met zus Kate, Georgia Jagger met moeder Jerry Hall en model Abbey Lee Kershaw met vriendlief Matthew Hutchinson. Met deze speciale H&M-kerstcampagne wordt geld ingezameld voor UNICEF. Per verkocht kledingitem – die je kunt herkennen aan een speciaal kaartje – doneert H&M namelijk ongeveer $1 aan UNICEF. Chapeau!