Marc Jacobs s/s 2012-collectie gestolen

De nachtmerrie van elke ontwerper is voor Marc Jacobs werkelijkheid geworden: zijn spring/summer 2012-collectie is gestolen.

Stel je voor: uren, dagen, maanden werk. Tranen, bloed, zweet en nachten zonder slaap. En dan: poef. Alles weg. Klinkt als een enge film? Voor Marc Jacobs was deze toestand niets minder dan de realiteit. Zijn hele zomer 2012-collectie is gestolen. Gejat. Gepikt. Gegapt. He-le-maal weg. Zo meldt het Marc Jacobs PR-team in een officiële verklaring.


MÖDISCH JATWERK
‘Dear all’, begint de verklaring. ‘Het Marc Jacobs PR-team moet u met spijt melden dat onze persdag morgen in de Marc Jacobs-store is geannuleerd vanwege de diefstal van de zomer 2012-collectie tijdens de transfer vanuit Parijs.’ Autsj.

Advertisement - Continue Reading Below


Hoe de collectie precies is gestolen, is nog onbekend. Lijkt ons ietwat lastig om zo’n 46 looks in je tas mee te smokkelen. Bovendien: wat gaat de bijzonder mödische kleptomaan doen met de collectie? Verkopen kan niet, dat zou een enigszins opvallen. Het huis ermee behangen? Er een sprei van maken? Laten we hopen dat de collectie zijn weg zo snel mogelijk weer terug vindt naar het PR-bureau.


Nog meer zinloos modegeweld: tijdens een sample sale van Salvatore Ferragamo vielen rake klappen >