James Franco voor Seven For All Mankind

Scoop! James Franco kruipt achter de camera voor jeansmerk Seven For All Mankind.

Na een Oscarnominatie, talloze kaskrakers en een Gucci-campagne vond James Franco het tijd voor iets anders. De 33-jarige acteur kruipt dit keer zelf achter de camera voor een modeshoot. Het Amerikaanse Seven For All Mankind chartert James voor haar nieuwe lentecampagne. Een heuse primeur voor de 127 Hours-acteur.

 

JAMES FRANCO: DE FOTOGRAAF
Dat Franco – die sinds kort weer single is – een aardig kiekje kan schieten moge duidelijk zijn. Onlangs stond Agyness Deyn voor zijn camera in een Rebel Without a Cause-geïnspireerde shoot voor de Amerikaanse ELLE.

Advertisement - Continue Reading Below

 

En jazeker, dat ging hem wonderwel goed af. Dit dachten ook de mensen bij Seven For All Mankind et voilà, James scoort een heuse campagne. Als fotograaf welteverstaan. Als kers op de taart kruipt de Hollywoodster ook in de rol van regisseur, want er komt ook een reclamefilmpje. Chapeau.

 

Al gezien? Benetton heeft een controversiële Unhate-campagne gelanceerd >

 

James Franco reist op 11 december af naar Los Angeles om daar met een groep celebs en modellen de Seven-campagne te schieten. Vanaf maart 2012 kunnen we James' werk bewonderen. James Franco-fans niet getreurd, de acteur verdwijnt niet van het grote scherm. Momenteel is James bezig met opnames van Oz: the Great and Powerful, samen met Mila Kunis, Michelle Williams en Rachel Weisz.