Pirelli-kalender 2012

Jawel, de zeer nakende Pirelli-kalender is weer uit. Mét Nederlands trots Saskia de Brauw en Lara Stone.

Een paar maanden geleden schotelden we je al een sneak-peek voor van de nieuwste Pirelli-kalender. Maar, hou je vast, nu is-ie dan écht uit.

 

LARA STONE & SASKIA DE BRAUW
Een hele trits modellen poseerden in Adamskostuum voor de camera van de befaamde Mario Sorrenti. We sommen even op: Saskia de Brauw, Lara Stone, Kate Moss, Joan Smalls, Guinevere Van Seenus, Malgosia, Edita Vilkevicute, Isabeli Fontana, Natasha Poly, Margareth Made, Rinko Kikuchi en Milla Jovovich. Niet niks, nee.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Scoop! Clémency Poésy is het nieuwe gezicht van G-Star >

 

Eerder stonden al grootheden als Mario Testino, Annie Leibovitz, Terry Richardson en Karl Lagerfeld aan het roer van de kalender van autobandenfabrikant Pirelli. Nu dus de beurt aan de Italiaanse Mario Sorrenti – jawel, het ex-liefje van Kate Moss – om de crème-de-la-crème van de modellen op de zeer gevoelige plaat te zetten.

 

Op de meest idyllische en afgelegen plekjes van Corsica werd een week lang flink weggeflitst. Het resultaat? 25 butt-naked plaatjes waarvan achttien in zwart-wit en zeven in kleur. Het thema dit keer was trouwens ‘swoon’ (in katzwijm vallen). Slaat de spijker op z’n kop, lijkt ons zo.

 

Bekijk hier alle foto’s van de Pirelli-kalender 2012 >