Alice Dellal voor Chanel

Deal! Modehuis Chanel strikt model en rockster Alice Dellal.

Rumour had it, maar nu is het dan echt bevestigd; de rocky Alice Dellal is het nieuwe gezicht van de Boy Chanel handbag-collectie. En daarmee kiest het Franse modehuis voor een model met een pietsie meer rock & roll dan voorgangsters Jerry Hall, Blake Lively en Diane Kruger.

 

Jerry Hall is te zien in de nieuwe documentaire About Face >

 
PIERCINGS

Dellal is naast model namelijk drummer in de punk-rock band Thrush Metal en is met haar half weggeschoren haar en piercings nou niet bepaald een doorsnee klassieke schoonheid. Toch viel Chanel-designer Karl Lagerfeld als een blok voor edgy Alice. Dellal is volgens Karl de perfecte verpersoonlijking van alles wat zo uniek is aan de Boy Chanel handbag collection, die poogt verre van de standaard opvatting van vrouwelijkheid te blijven, zo laat Chanel in een officieel persbericht weten.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Karl liet er dan ook geen gras over groeien en sommeerde Dellal meteen voor zijn lens plaats te nemen. Het campagnebeeld, waarop de mooie Londense – met geblondeerde coupe – een romantisch crèmekleurig Chanel-ensemble draagt met een feestelijke zwarte strik bij de kraag, zal maart 2012 in de abri’s prijken.

 

De Chanel Pre-Fall 2012-collectie al gezien? >