Halina Reijn nieuw gezicht MINT

Halina Reijn slaat het groene pad in en is het fonkelnieuwe gezicht van MINT.

Even uitleggen. MINT is een initiatief op de Modefabriek – een modebeurs in Nederland – dat duurzame kleding in de spotlights zet. Goede zaak, vindt ook ELLE Style Award-winnares Halina Reijn, et voilà, de nieuwe ambassadeur van MINT is geboren.  

 

Hou jij de ELLE Style Awards 2012 wel in de smiezen? >

 
‘Omdat ik enorm van kleding houd, en veel kleding koop, vind ik het belangrijk om te weten hoe en door wie mijn kleren gemaakt zijn en hoe de productie ervan het milieu en mensen beïnvloedt,’ filosofeert Halina in de officiële persverklaring. ‘Ik werk graag mee aan oplossingen en door MINT komt er meer te gekke, eerlijk gemaakte kleding in de winkels. Ze willen het idee dat veel mensen nog hebben, ik ook, dat eerlijke kleding niet mooi, suf of duur is, wegnemen. Heel goed!’ aldus Halina.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MINT & HALINA REIJN
Op 22 en 23 januari 2012 vindt MINT voor het eerst plaats tijdens de 32ste editie van de Modefabriek. MINT laat tijdens deze twee dagen de nieuwste collecties van twintig modemerken en vijf lifestylemerken zien. Nog meer op het program? Een MINT-conceptstore, een stoffenexpo en een duurzaam horecaterras. Ook leuk: Halina Reijn zal zelf 23 januari ook te spotten zijn bij de Modefabriek.

 
Meer info? Modefabriek.nl