Isaac Mizrahi babylijn

De babykoorts grijpt om zich heen in designerland. Modeontwerper Isaac Mizrahi zal in het najaar zijn eerste babylijn lanceren.

De onlangs getrouwde New Yorkse ontwerper staat te popelen om zijn eerste kinderkledinglijn de wereld in te slingeren. En dat is niet zo gek kunnen we je vertellen, aan WWD verklaarde Mizrahi dat zijn vader ook decennialang een jongenslijn had. Of zijn wens bovendien te maken heeft met zijn nieuwe burgerlijke status, laat zich raden.

 

KINDERVRIEND

Samen met babykledingproducent bon bébé zal de Amerikaanse ontwerper Isaac Mizrahi een babylijn in het najaar op de markt brengen. De collectie zal bestaan uit zo’n 25 stuks vooral voor de allerkleinsten. Onderdeel van de collectie zal een selectie zwart-witte kledingstukken zijn met een geinig soort sophisticated adult schwung. Later zal er mogelijk jongens- en meisjeskleding aan de collectie toegevoegd worden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ritje in Fendi's kinderwagen? >

 

PS - De designer is ondertussen ook nog bezig met een paar klusjes in het culturele circuit. Voor danser en choreograaf Mark Morris ontwerpt hij de set en kostuums voor maar liefst twee balletten.  

 

Ook leuk: Garance Doré bezig voor Petit Bateau >