Kate Moss voor Mango s/s 2012

Jawel, modeketen Mango kroont Kate Moss tot het gezicht van de nieuwe zomercampagne.

Meest gelezen

Hé, Kate Moss en Mango, was die combi er niet eerder al? Jazeker, het topmodel en de Spaanse keten sloegen vorig jaar de handen ineen voor een geinig filmpje, genaamd The Great Escape. Het lollige rolprentje werd door niemand minder dan Terry ‘two thumbs up’ Richardson geschoten, en ook voor de gloednieuwe Mango-zomercampagne stond hij achter de lens. Toch geinig.

 

KATE THE GREAT
Buh-Bye Scarlett Johansson en Isabeli Fontana dus, Kate Moss neemt het stokje over. En da’s niet voor niks. ‘Onze samenwerking met Kate Moss bestond toentertijd alleen uit een tv-commercial,’ verklaart een woordvoerder van Mango aan WWD. ‘Dat bleek een groot succes en daarom besloten we om Kate Moss te bombarderen tot het boegbeeld.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Schittert Andrej Pejic binnenkort in een parfumcampagne? >

 

En ook Kate is in haar nopjes met de nieuwe opdracht. ‘Ik vind het enorm leuk om samen te werken met Mango voor hun spring/summer 2012-campagne. We hebben tijdens de shoot enorm veel lol gehad. Het team is zo makkelijk om mee te werken, en Terry is altijd gezellig.’ Aldus la Moss aan WWD.

 

LIV TYLER ZINGT VOOR GIVENCHY
Ondertussen piekert Givenchy er niet over om muze Liv Tyler te vervangen. Sterker nog, de twee gaan wederom een spannende samenwerking aan. Liv – het gezicht van Givenchy’s reukwater Very Irrésistible – gaat namelijk zingen voor het Franse label. Het liedje komt in februari uit, maar er is alvast een sneak peek. Gaat dat zien!

Meest gelezen

 

LIV TYLER & GIVENCHY: SINGLE TEASER