Francisco van Benthum s/s 2012

Een eervolle vermelding waard: de Nederlandse ontwerper Francisco van Benthum mocht zijn s/s 2012-collectie in Londen tonen bij het prestigieuze Browns Fashion.

Waar modeontwerper Bas Kosters zijn nieuwste collectie presenteert in Amsterdam met een show inclusief nieuwe single en magazine, doet de eveneens Nederlandse mannenmodeontwerper Francisco van Benthum dat in Londen met een show en bijbehorende etalage. En wel eentje bij een van de meest fameuze stores van Londen: Browns Fashion.

        
OP SAFARI
Voor de collectie haalde Van Benthum zijn inspiratie uit een mix van vaak terugkerende typische zomerse thema’s zoals safari, de Tropen en Cuba die hij verwerkt in traditionele herenkleding. De bijbehorende etalage die hij ontwierp, was gebaseerd op de ontwerpschetsen van de collectie en bestaat uit levensgrote tweedimensionale getekende poppetjes.

Advertisement - Continue Reading Below

          
Een tripje naar Londen in het verschiet? Browns Fashion vind je aan 23 South Molton Street. Voorlopig geen reisje naar Londen op de planning, maar wel graag de collectie van Francisco in je bezit? Op http://www.franciscovanbenthum.com vind je alle stores die de collectie van Van Benthum voeren.

          
Spijkers en Spijkers toonden gisteren hun a/w 2012-collectie tijdens AFW