Dree Hemingway voor Sandro

Portemonnees in de aanslag. Dree Hemingway is aan de slag gegaan voor het Franse label Sandro.

Bekend met Dree Hemingway? Model, extreem hip, actrice en – jawel – achterkleinkind van de bekende schrijver Ernest Hemingway. We feel your pain, wij zijn ook enorm jaloers. Gelukkig kunnen we een graantje gaan meepikken van haar knallend goeie kledingstijl. De 24-jarige heeft namelijk een capsulecollectie ontworpen voor het Franse Sandro.

 

HIPPE HEMINGWAY
Dree ging aan de slag met talloze ontwerpen voor tien exclusieve kledingstukken. Het resultaat? Bohojurken, doorzichtige hagelwitte stoffen en maxi-jurken met kleurrijke prints.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De inspiratie was opgroeien in Idaho en gidsen voor rotsbeklimmers uit de jaren zeventig,’ verklaart Dree aan Style.com. ‘Ik had het nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder Evelyne Chetrite, de creatief directeur van Sandro. Ze moest me even terug naar de realiteit halen toen ik Navajo-prints met grote bloemdetails wilde mixen.’

 

Video: David Beckham voor H&M >

 

De Dree Hemingway-collectie ligt vanaf februari in de Sandro-winkels. In Nederland is Sandro (nog) niet te verkrijgen, maar in Antwerpen zit wel een boetiek van het Franse label. Even heen en weer reizen dus.

 

PS - Victoria Beckhams meer betaalbare lijn – Victoria by Victoria Beckham – is vanaf nu te koop bij het Britse warenhuis Harvey Nichols. Dat wordt een retourtje Londen boeken.