Ontwerpwedstrijd Groninger Museum

Heb jij ontwerp-skills à la Azzedine Alaïa en Iris van Herpen? Doe dan mee met de Fashion ontwerpwedstrijd van het Groninger Museum.

Ontwerp een jurk voor Barbie en kom in het Groninger Museum te staan. Klinkt redelijk bizar, we know. Maar het is heus waar. In het kader van de lopende tentoonstelling van werk van Azzedine Alaïa en de  tentoonstelling van Iris van Herpen die in maart start, roept het Groninger Museum een Fashion Ontwerpwedstrijd in het leven, om jong talent in de spotlights te zetten.

 

COME ON BARBIE, LET'S GO PARTY
Hoe de vork in de steel zit? De opdracht is heel simpel: ontwerp een jurk voor Barbie. De jury kiest vervolgens drie winnaars, in iedere categorie één (kinderen, jongeren en volwassenen). Zij krijgen niet alleen mooie prijzen zoals een fashion cheque, maar hun ontwerpen worden dus ook tentoongesteld in het museum én gepubliceerd in het Museummagazine. De inschrijving is al geopend en je kunt meedoen tot 6 mei 2012.

Advertisement - Continue Reading Below

 
En het leuke is: ELLE’s hoofdredactrice Cécile Narinx zit in de jury. Samen met Iris van Herpen gaat zij bepalen wie de mooiste, beste of meest kunstige robe voor de blonde schone creëerden. Meer informatie en het aanmeldingsformulier kun je vinden op www.groningermuseum.nl. De wedstrijd is ook te volgen via Facebook.

 

Zien: Iris van Herpen Haute Couture s/s 2012 >