Modisch zomercampagne 2012-kijkvoer

Brrr... De gure wind en sneeuwval doen ons verlangen naar een weekend binnenshuis. Nestel je op de bank met een kop thee in de aanslag. Wij geven je het nodige vermaeck op de koude zaterdagochtend met modisch kijkvoer van Louis Vuitton, Valentino en Paco Rabanne.

Meest gelezen

THE MAKING OF LV
Men neme de twee beeldschone modellen Daria Strokous en Kati Nescher, fotograaf Steven Meisel, heel veel zoete suikerbende in de vorm van gekleurde bollen ijs, milkshakes en lolly’s. Oh, en de zomer 2012-collectie van Louis Vuitton tjokvol zoete kleuren, broderie, mantelpakjes en handtasjes natuurlijk. Voeg deze ingrediënten samen in een lunchcafé dat zó uit Parijs kan komen en zie daar: de Louis Vuitton zomer 2012-campagne.

Advertisement - Continue Reading Below

 

En dit alles is op camera vastgelegd met het nodige commentaar van Marc Jacobs himself.

         

Meest gelezen

       
MODELLEN KIJKEN
Valentino pakt het een tikje anders aan en zet een handjevol modellen, gekleed in de meest romantische robes, in een verlaten natuurgebied inclusief ruïne. Voeg daar een mysterieus muziekje aan toe, zet het op film en je hebt een minuut aan weelde om je aan te vergapen.

      

    
SEX, DRUGS AND ROCK ’N ROLL
Paco Rabanne gooit het over een heel andere boeg en zorgt voor de nodige seks, drugs en rock ’n roll in de nieuwste video voor het parfum BLACK XS L'excès. In het filmpje onder andere modellen Sasha Pivovarova en Nick Rae in de mix met een overdosis glitter, kapotte gitaren en flink wat onmisbare studs en skulls. Als kers op de taart wist het label rockheld Iggy Pop te strikken om even flink zijn tanden te laten zien in het filmpje.

         

     
Kijk mee naar de leukste Hollywood-twitpics van afgelopen week