Edwin X Yohji Yamamoto

Briljante samenwerking: de Japanse jeansgigant Edwin en topdesigner Yohji Yamamoto slaan de handen ineen.

Ken je ze nog? De spijkerbroeken van Edwin, waar je vader er vroeger twee voor de prijs van één van kocht als zijnde ‘werkbroeken’. Nou, dat stoffige imago is verleden tijd. De twee Japanse modemerken lanceren namelijk samen de jeanscollectie: Yohji JEANS.

 

Voor de nieuwe jeanslijn levert Edwin zijn mooiste denims en Yamamoto zijn cutting-edge ontwerpen: een pracht van een één-tweetje, lijkt ons. Naast jeans zullen er ook shirts in de high end-collectie zitten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

David Beckham showt zijn strakke lijf voor H&M >

 

NAAKT
Naakt zegt u? Naast de hete manspersoon op de campagnekieks is het thema van de eerste collectie ‘Naked’. Duidend op een verse start en puurheid en eenvoud in de garderobe. Juist. Wij steken vriendlief graag in een hagelnieuwe Edwin by Yamamoto.

 

De eerste Yohji JEANS a/w 2012-collectie is vanaf deze zomer (juni) exclusief verkrijgbaar in winkels in Amerika en Europa. Check ook www.edwin-europe.com voor verkrijgbaarheid.

 

Zien! Hollywood-sterren Adrien Brody, Tim Roth, Gary Oldman, Jamie Bell, Emile Hirsch en Willem Dafoe in actie voor Prada >