Zien: Mary Katrantzou X Topshop

Modisch kijkover om de dag mee te beginnen. Mary Katrantzou heeft een capsule collectie ontworpen voor Topshop – hoezee! – én een bups andere designers gingen aan de slag met speciale T-shirts.

Oh, onze portemonnee gaat ons dit niet in dank afnemen. Mary Katrantzou – bekend om haar fabelachtige prints – heeft een capsule collectie ontworpen voor Topshop die as we speak in de digitale schappen ligt. Knallende goede jurkjes – waarvan Poppy Delevingne er één droeg bij de Britse ELLE Style Awards –, broeken met prints, een bloesje… Wij voorzien een grote schade aan onze bankrekening.

Advertisement - Continue Reading Below

 
NEWGEN
Maar er is meer! Topshop viert namelijk tien jaar sponsoring van NewGen – een platform voor jong modetalent van de British Fashion Council – met een heuse T-shirt-collectie die ontworpen is door de beroemdste alumni.

 

NYFW a/w 2012: Proenza Schouler, Michael Kors en meer… >

 

Wij noemen een Christopher Kane, Jonathan Saunders, Erdem, Meadham Kirchhoff, Gareth Pugh, Mary Katrantzou, Roksanda Ilincic en jawel, de Nederlandse Michael van der Ham. Er zit dus niet anders op; hup, naar Topshop.com.

Meest gelezen

 

Om ons nog lekkerder te maken komt Topshop met een filmpje van de kersverse speciale samenwerkingen. Met Karlie Kloss in de hoofdrol. Play!