Gwyneth Paltrow voor Lindex

Actrice Gwyneth Paltrow zet in op Modern Preppy-chic in de nieuwe campagne van het Zweedse highstreet merk Lindex.

Meest gelezen

Waan je in the Hamptons met de nieuwste collectie van het Zweedse modelabel Lindex. Bretonse strepen, blouses, blazers, gekleurde jeans, kabeltruien, zomerse jurkjes, tubeskirts en nog meer strepen: de nieuwe lentecollectie van het label doet ons verlangen naar een tripje (inclusief gigantisch jacht) richting het zonnige Zuiden. Gezicht van de lentecampagne van dit betaalbare modehuis, afkomstig uit Zweden? De beeldschone Gwyneth Paltrow.

Advertisement - Continue Reading Below

                  
OP HAAR STREPEN STAAN
Flits hier, flits daar. Nog even wat make-up bijwerken. Hop, andere outfit. Het valt niet mee om model te zijn. En toch lijkt het de tweede natuur van de van origine actrice Gwyneth Paltrow. ‘Sexy cool of easy chic? Ik ben beiden’ giechelt de actrice in het backstagefilmpje. ‘Modern Preppy vormt inspiratie voor hoe ik mij kleed’ vervolgt ze. Doe ons zo’n streeptenue. Niet hetzelfde kapitaal te besteden als Gwyneth? Niets aan de hand, de prijsjes van dit modelabel zijn hartstikke vriendelijk: zo’n gekleurde chino scoor je voor een kleine € 19,95.

Meest gelezen

            
De collectie is vanaf 21 maart verkrijgbaar via Lindex.com. Tot die tijd kun je je vergapen aan het backstagefilmpje. Kijken!

             

 

           
Miranda Kerr geeft gratis yoga-les