Campagnevideo’s: Prada & Pierre Balmain

Hè bah, de zon schuilt vandaag achter de wolken. Goed excuus om eens even lekker achter je laptop te kruipen en je te vergapen aan deze heerlijke campagnevideo’s. Kijken!

Meest gelezen

DE JAREN VIJFTIG IN VOLLE GLORIE
Auto’s iets voor mannen? Think again. De bananen van vorig seizoen maakten plaats voor Hot Rods en Cadillacs op de catwalk van Prada’s s/s 2012-collectie. En daar kwam ook nog eens een fantastische campagnevideo bij. Maar ook voor de Real Fantasties s/s 2012-campagnevideo trok Prada van alles uit de kast. Van getekende raketten tot Cadillacs bezaaid met vlammen. Allemaal verwerkt in een anderhalf minuut-durend filmpje, tjokvol fifties-weelde met een vleugje popart. Kijken!

Advertisement - Continue Reading Below

 

ZWART-WITTE VERLEIDING
Balmain gooit het over een hele andere (lees: minder hysterische) boeg, met het campagnefilmpje voor Pierre Balmain a/w 2012, de tweede lijn van Balmain. Een vleugje Franse film uit eind jaren vijftig en een vleugje Italiaanse film uit begin jaren zestig in de mix met een romance in zwart-wit, en dat alles op filmische muziek. Zucht, wij zijn verliefd. Gaat dat zien!

 

Meer ‘zondagmiddag’ tijdverdrijf: Saskia de Brauw wordt door Karl Lagerfeld voor Hogan op de plaat gezet >

 

Meest gelezen

PRADA REAL FANTASIES S/S 2012

 

PIERRE MALMAIN A/W 2012-2013