Tip: Stars en Dior

Bladeren door het kersverse boek van Dior is allesbehalve een straf. Van Charlize Theron tot Natalie Portman; allemaal poseerden ze voor de nagelnieuwe dikke pil Stars en Dior.   

‘No Dior, no Dietrich!’ Dit was wat actrice Marlene Dietrich Alfred Hitchcock toeschreeuwde op de set van Stage Fright. Kortom: de legende wilde alleen op camera in Christian Dior. Niet gek dus, dat in Diors nieuwste boek, Stars en Dior, ook Dietrich te zien is in een prachtontwerp van het Franse modehuis.

 

Huh? Kanye West voor Dior? >

 

STERREN IN DIOR
Verder in het 250 pagina’s tellende boekwerk? Sophia Loren, Grace Kelly, Ava Gardner, Ingrid Bergman, en Elizabeth Taylor. Maar ook: Charlize Theron, Natalie Portman, Monica Belluci, Penélope Cruz en Kirsten Dunst. Allemaal in een jaw-dropping ontwerp van Dior natuurlijk. Willen, hebben, kopen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De foto’s in het groot bewonderen? Van 12 mei tot 23 september is de tentoonstelling Stars in Dior te zien in het Christian Dior Museum in Frankrijk. Bovendien worden daar ook een stel befaamde Dior-jurken en accessoires van o.a. Marion Cotillard tentoongesteld. Daarnaast zal er een kamer volledig in het teken staan van Marlene Dietrich, die ook een zeer goede vriendin van Dior himself was. Gaat dat zien dus.

 

Het boek Stars en Dior is vanaf mei verkrijgbaar.