Kijk en win: Doutzen Kroes voor Repeat Cashmere

ELLE presents: een exclusief interview met Doutzen Kroes, tijdens de shoot van de a/w 2012-collectie van Repeat Cashmere.

Flits! En toen was er weer een stunning nieuwe campagne voor Repeat Cashmere geschoten. Met in de hoofdrol natuurlijk boegbeeld Doutzen Kroes. Maar ho, boegbeeld alleen is Doutzen allang niet meer. In de nieuwe collectie vol kwaliteitskasjmier is ook een eigen lijn van de Hollandse schone opgenomen; Repeat by Doutzen. Hoogste tijd om Doutzen even te spreken. En waar kan dat nou beter dan in het hol van de leeuw; de set van de campagneshoot in New York?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: Doutzen Kroes' zonnebril. En die van vele andere celebs. Voor welk montuur ga jij dit seizoen? >

 
Wie gesagt, wie getan. Speciaal voor ELLE nam Doutzen – perfect gekapt en gemake-upt – even de tijd je bij te praten over het ontwerpproces en haar favorieten uit de collectie.

 
WINNEN
Afijn, genoeg gepraat, tijd om te gaan kijken. Maar niet voor we je het goede nieuws hebben gebracht dat we drie allemachtigprachtige zomersjaals uit de Repeat Cashmere s/s 2012-collectie, t.w.v. € 90, mogen weggeven. Winnen? Mail dan vlug – en uiterlijk vóór woensdag 4 april 18.00 uur – je NAW-gegevens en leeftijd naar info@elle.nl o.v.v. Repeat Cashmere.

 
En dan nu: drie, twee, één… actie!

 
ELLE PRESENTS: DOUTZEN KROES VOOR REPEAT CASHMERE A/W 2012