Opening Ceremony ontwerpt tassenlijn

Modemerk Opening Ceremony breidt uit met een tassenlijn ter ere van het 10-jarig bestaan.

Amerikaanse modeketen Opening Ceremony, opgericht door Humberto Leon en Carol Lim, werkt samen met de crème de la crème van de modewereld. Zo wilden actrice slash ontwerpster Chloë Sevigny en de Mulleavy-zusters van kledingmerk Rodarte hun naam maar wat graag verlenen aan én ontwerpen voor de modeketen. Maar de modeketen brengt zelf ook collecties uit die er niet om liegen. Net-even-anders en sportief zijn de kernbegrippen van de fabuleuze mode-items.

Advertisement - Continue Reading Below

 
TASSENPARADE
Helaas waren er nog geen modische tassen te vinden van het merk, maar goed nieuws: daar gaat verandering in komen. Er bestonden al wel wat shoppers van het modemerk, maar Opening Ceremony wil niet achterblijven op de modetrend du moment: handtasjes. Dus komt er een complete lijn met tassen in lunchbox-stijl, in verschillende kleuren bruin en rood. Het luxe randje? De tassen zullen gemaakt worden van leer of suède.

 
Vanaf augustus ligt de tassencollectie in de Amerikaanse Opening Ceremony winkels en ongetwijfeld ook in de virtuele schappen van de webshop.

 

Toe aan een nieuwe zomerjas? Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet >