Erin Wassons nieuwe projecten

Erin Wasson scoort een spannende filmrol én is het nieuwe gezicht van schoenlabel Rockport.

ERIN X ROCKPORT
Erin Wasson – model, sieradenontwerper, belachelijk mooi – heeft een nieuwe klus binnengehengeld. Voor het Amerikaanse schoenmerk Rockport welteverstaan. Erin moet met de kersverse campagne de schoenen een meer ‘modisch’ karakter geven. De stappers staan namelijk nu vooral bekend om hun comfort. ‘Rockport richt zich op de stedelijke professional,’ verklaart Daniel Tschuemperlin, directeur management voor Rockport, aan WWD. ‘We waren op zoek naar iemand die een sexy, slim en grootstedelijk persoon vertegenwoordigd, en dat is Erin.’  

Advertisement - Continue Reading Below

 
Het 30-jarige model knijpt ook in haar handjes: ‘Het is een authentiek Amerikaans merk, en dat is belangrijk voor mij, aangezien ik uit Texas kom.' Je kunt de kiekjes van Erin Wasson voor Rockport vanaf 1 september bewonderen.

 

Raf Simons over zijn eerste Dior-collectie >

 
ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER
Maar! Er is meer. Erin Wasson heeft namelijk een heuse filmrol gescoord. In Abraham Lincoln: Vampire Hunter vertolkt ze een vampier genaamd Vadoma. Zien? De rolprent – waar ook o.a. Benjamin Walker en Dominic Cooper in schitteren – gaat 22 juni in première en is in juli in Nederland te zien op het grote scherm.