Raf Simons houdt herenlijn aan

Diors nieuwe hoofdontwerper Raf Simons houdt zijn eigen herenlijn aan, naast zijn werk voor Dior.

Even een round-up, mocht je het hele spektakel gemist hebben: de Belgische ontwerper Raf Simons was tot februari hoofddesigner van Jil Sander, maar werd afgelopen maandag benoemd tot artistiek directeur van Dior. Aan Raf Simons dus de schone taak in de voetsporen van John Galliano te treden.
  
Ondanks dat Raf het ontzettend druk gaat krijgen met zijn nieuwe baan bij het Franse modehuis, houdt-ie ook zijn eigen herenlijn Raf Simons aan. ‘Het label zal verder gaan zonder veranderingen,’ vertelt zijn woordvoerder aan de Britse ELLE. ‘In juni showt hij zijn collectie gewoon op de catwalk. Er zal niks veranderen aan de frequentie van de shows, het eigendom of de leiding van het label.’
  
BILL GAYTTEN
Wat nog niet bekend is gemaakt, is wat Bill Gaytten nu gaat doen. Gaytten werkt al meer dan twintig jaar in het creatieve team van John Galliano en Dior en tijdens de zoektocht naar een nieuwe hoofdontwerper kreeg hij de leiding over beide labels. Zou hij, nu Raf Simons aan het roer van Dior staat, weer een stap terug zetten? Het antwoord volgt ongetwijfeld binnenkort.
  
Gaat Stefano Pilato aan de slag bij Giorgio Armani? >

Advertisement - Continue Reading Below