Alistair Carr weg bij Pringle of Scotland

Alistair Carr werkt niet langer voor Pringle of Scotland. Na iets meer dan een jaar moet de designer alweer zijn ontwerptafel leeghalen.

De stoelendans in modeland gaat nog even gestaag door. Dit keer de beurt aan Pringle of Scotland. Werd vorig jaar maart nog vrolijk bericht dat Alistair Carr ontwerpster Clare Waight Keller – die naar Chloé vertrok – op ging volgen, nu moet ook Carr gedag zeggen. De taken van de ontwerper worden overgenomen door het huidige ontwerpteam van Pringle of Scotland.

 

KLEINE MODEPRESENTATIES
Goed om te weten: het label en Carr zijn amicaal uit elkaar gegaan, aldus WWD. Wij gokken op bezuinigingen, aangezien het label ook aangeeft voortaan in plaats van grootse catwalkshows, kleine modepresentaties te gaan geven. Pringle’s Jean Fang aan WWD: ‘Ik wil Alistair bedanken voor zijn enorme inspanningen en bijdragen aan Pringle. We zullen hem missen en wensen hem enorm veel succes bij zijn toekomstige projecten.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Update: Raf Simons naar Dior >

 

Alistair Carr blijft nog tot midden juni bij Pringle of Scotland om de mannencollectie te presenteren. Bovendien zal hij nog zorgdragen voor de herfst/winter 2012-campagne.