Nieuws: Lulu Guinness, Kate’s trouwjurk en méér

Vers binnen: Lulu Guinness ontwerpt, Kate Middletons trouwjurk verliest, Sky Ferreira in campagne en Iris Apfel over haar Jimmy Choo-schoen.

> Hebben, willen, kopen. Lulu Guinness heeft haar debuutcollectie voor Uniqlo gelanceerd. Het resultaat? Veertien goeie t-shirts met prints die het ongetwijfeld goed doen op de aanstaande festivals. En nog een scoop: Lulu Guinness denkt erover om met een eigen kledinglijn te komen. Wij zijn voor.

 
> De Olympische fakkel heeft de McQueen-trouwrobe van Kate Middleton verslagen bij de Britse Design of the Year Awards. Het was een heuse nek-aan-nek-race, maar de jury vond uiteindelijk dat de fakkel alle lof verdiende. ‘Niets is moeilijker dan ontwerpen voor de Olympische Spelen. De lichtheid en het simpele ontwerp van Barber Osgerby's Olympische Fakkel slaat de spijker precies op z’n kop. Aldus Deyan Sudjic, directeur van het Design Museum, aan Vogue UK.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Zangeres slash actrice Sky Ferreira werd voor Mario Sorrenti’s lens geplaats voor de kersverse campagne Vigoss. Nog een keer? Juist. Dit is een betaalbaar jeansmerk dat naar ‘t schijnt zeer populair is in Amerika. En tja, als Sky ’t draagt willen wij ook wel een gokje wagen.

 
> Herinnert u zich  de Jimmy Choo-schoen nog die door Iris Apfel is geïnspireerd? En dus haar neem kreeg? Precies. Het 90-jarige mode-icoon heeft nu gereageerd op de dure stapper. I’d never wear these! was Apfels korte antwoord aan WSF. Magazine. Duidelijk.